Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Hotellrum för patienter

För patienter med daglig behandling i öppenvård och lång resväg finns möjlighet till övernattning på Scandic Grand Hotel. Hotellet kan även utnyttjas av anhöriga/närstående till patienter samt personal med tillfälligt uppdrag/tjänst åt Region Örebro län.

Hotellets uppdrag är att tillhandahålla rum med helpension, men det är hemregionens regelverk för ersättning som gäller. Frukost ingår dock alltid i rumspriset.

I restaurangen finns möjlighet att sitta avskilt och äta. Patienter som av någon anledning inte vill besöka restaurangen kan få sin mat serverad på rummet.

Sjukresa

När det gäller sjukresor är det patientens hemregionens regler som gäller. Ta kontakt med hemregionen för att få mer information. Sjukresa gäller för resor mellan hotellet och sjukhuset, om den beviljats av hemregionen. För information om resemöjligheter i Region Örebro län, kontakta sjukresekontoret 020-31 43 22.

Anhörig

Anhörig/närstående betalar direkt till hotellet. I särskilda fall betalar hemregionen anhörigkostnad. Intyg från hemregionen ska då uppvisas till hotellet.

Personal

För personal som tillfälligt ska arbeta inom Region Örebro län och behöver hotellboende ska fakturering ske enligt överenskommelse vid beställningstillfället.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 31 mars 2020

Innehållsansvarig: Birgitta Hagberg

Publicerad av Eva Overmeer

Scandic Grand Hotel