Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Vaccinationsmottagningen Covid 19 Örebro Boglundsängen

Prologgatan 3 Örebro
Visa på karta

Mottagningen vaccinerar mot covid-19 enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Bokning görs via våra e-tjänster eller genom att ringa mottagningen. Observera att telefonnumret endast är till för bokningar och inte rådgivning eller andra frågor.

Telefontider

Måndag-Fredag 07:30-16:45

Prologgatan 3 Örebro

Vaccination mot covid-19 i Region Örebro län

OBS! Läs igenom denna information innan du bokar din tid!

Vaccination mot covid-19 i Region Örebro län (1177.se)

Just nu pågår vaccination av följande grupper:

• Du som har hemtjänst eller bor med någon som har hemtjänst

• Du som arbetar på särskilda boenden, i hemsjukvård eller i hemtjänst

• Du som är 80 år och äldre.

• Du som är 18-64 år och får stöd enligt LSS eller har personlig assistans.

Övriga grupper kommer att erbjudas vaccin senare under året. Se den preliminära tidplanen.

Om du har hemtjänst
Du som har hemtjänst men som har svårt att ta dig till en vaccinationsmottagning kan i vissa fall erbjudas vaccination på annat sätt. Varje kommun gör en egen bedömning. Frågor om detta ställer du till den kommun som du får hemtjänst av.

När kommer det nya tider för vaccination?

Leveranserna av vaccin är fortfarande begränsade vilket gör att tiderna för att vaccineras snabbt tar slut. Här kan du läsa när nya tider för bokning av vaccination beräknas att komma. Observera att det är preliminära tider.

Måndagar 14:00

Vaccinationstider för personer som är 64 år och uppåt och som ingår i den grupp som erbjuds vaccin nu. Detta gäller:

• De som har hemtjänst och deras närstående, som ska boka själva och som är 64 år och uppåt.
  • De som jobbar inom särskilt boende för äldre, hemtjänst, och hemsjukvård och som är 64 år och uppåt.
  • De som är 80 år eller äldre.

Tisdagar 14:00

Vaccinationstider för personer som är 18 till 64 år och som ingår i den grupp som erbjuds vaccin nu. Tiderna gäller vaccinationsmottagningarna i Hallsberg, Karlskoga och Lindesberg. Detta gäller:

• De som jobbar inom särskilt boende för äldre, hemtjänst, och hemsjukvård som är 18 till 64 år.
  • De som har hemtjänst, hemsjukvård som är 18 till 64 år, som ska boka själva.
  • De som får stöd enligt LSS eller har personlig assistans som är 18-64 år.

Fredagar 14:00

Vaccinationstider för personer som är 18 till 64 år och som ingår i den grupp som erbjuds vaccin nu. Tiderna gäller vaccinationsmottagningarna i Örebro. Detta gäller:

• De som har hemtjänst, hemsjukvård som är 18 till 64 år, som ska boka själva.
  • De som får stöd enligt LSS eller har personlig assistans som är 18-64 år.

Informationen senast uppdaterad: Onsdag 17 februari kl 16.10

Kostnadsfria resor med buss och färdtjänst till vaccinationsmottagning

Läs mer om de kostnadsfria resorna

Inför ditt besök

• Du måste ha med dig giltig ID-handling.
  • Ha lätt avtagbar klädsel för att enkelt kunna få din spruta i överarmen.
  • Kom på utsatt tid för att undvika köbildning.
  • Skriv gärna ut och ta med en ifylld hälsodeklaration.