Visst kan du sluta röka! Vi hjälper dig till ett friskare liv

Visste du att rökning kan förkorta ditt liv med upp till tio år och att det kan ge dig sjukdomar som kol och cancer?

Kom och prata rökning och tobak med oss på gallerian Krämaren i Örebro på fredag mellan klockan 10-16.

Vill du sluta röka eller snusa?

Vill du sluta röka kan du vända dig till din vårdcentral. Du kan också få hjälp via 1177.se, Sluta röka linjen och på Tobakspreventiva enheten på USÖ.
Du kan läsa mer om att sluta röka på vår webbplats.

Läs mer om att sluta röka på 1177.se

Region Örebro län stödjer Tobacco Endgame

Region Örebro län stödjer sedan 2015 Tobacco Endgame – Rökfritt Sverige 2025 som är ett opinionsbildningsprojekt som arbetar på olika sätt för att minska rökningen så att det inte längre är ett dominerande folkhälsoproblem.

Sidan granskades den 18 november 2019

Innehållsansvarig: Anette Danesjö-Gustafsson