Nominera till Örebro läns jämställdhetspris

Jämställdhetspriset uppmärksammar och hedrar ett bra jämställdhetsarbete som bidrar till människors makt att forma samhället och sina egna liv oavsett kön.

Genom priset lyfter vi tillsammans fram goda exempel på jämställdhetsinsatser i länet som kan inspirera i jämställdhetsarbetet.

Känner du någon som gör ett bra jämställdhetsarbete i länet, eller gör du det själv? Missa då inte att nominera din kandidat till Örebro läns jämställdhetspris. Vi behöver din nominering senast den 20 september. Du kan nominera organisationer, verksamheter, företag och privatpersoner i Örebro län. Utmärkelsen är för genomförd eller pågående jämställdhetsinsats. Politiska partier kan inte ansöka om utmärkelsen.

Juryn med representanter från Örebro kommun, Hällefors kommun, Region Örebro län, Örebro Universitet och LO utser vinnaren som koras den 19 november.

Nominerar gör du via det formulär du når genom att klicka på länken.

Sidan granskades den 2 juni 2020

Innehållsansvarig: Anna Swift-Johannison