Kompetensförsörjning och klimat på fullmäktige

Den 24 september är det dags för höstens första regionfullmäktige. På dagordningen står bland annat kompetensförsörjning, klimat och samordningsförbund.

- Sommaren kommer väl att diskuteras, men de frågor som finns på dagordningen handlar mycket om kompetensförsörjning. Vi kommer att rapportera vad vi kommer att göra för att klara vår kompetensförsörjning framåt, säger Torgny Larsson, regionfullmäktiges ordförande.

- Lite debatt om klimat och miljöfrågor blir det också från motioner, fortsätter Torgny Larsson.

Regionfullmäktige kommer också att kontrollera hur de samordningsförbund som samordnar arbetet med långtidssjukskrivna och långtidsarbetslösa har skött sig under året.

Låter detta intressant är du välkommen till rådhuset i Örebro för att följa sammanträdet på plats. Vill du hellre följa sammanträdet via webben kan du göra det via den direktsändning som återfinns på Region Örebro läns webbplats.

Sidan granskades den 16 september 2019

Innehållsansvarig: Carl Olsson