Kulturplan och ekonomi på regionfullmäktige

Fredagen den 25 oktober sammanträder Region Örebro läns regionfullmäktige. Är du intresserad av vad som sägs kan du antingen lyssna till debatten på plats i Rådhuset i Örebro eller via webbsändningen på vår webbplats.

Vid sammanträdet kommer ledamöterna att få information om de rådande problemen med leveranser av sjukvårdsmaterial till vården inom Region Örebro län.

- Det står visserligen inte på dagordningen, men det är en fråga som vi inte kan låta bli att informera oss om, säger Torgny Larsson, regionfullmäktiges ordförande.

På dagordningen finns däremot delårsrapporten för årets första åtta månader, januari - augusti.

- Den visar underskott på flera områden, konstaterar Torgny Larsson.

Där finns också ett förslag till kulturplanen för åren 2020-2023 som fullmäktige ska fatta beslut om.

Följ regionfullmäktige via webbsändningen på Region Örebro läns webbplats.

Ta del av handlingarna inför mötet på Region Örebro läns webbplats.

Sidan granskades den 22 oktober 2019

Innehållsansvarig: Carl Olsson