Region Örebro län i Almedalen

Nyhet 2109-06-28

Under rubriken ”Så här gör vi i Örebro – men är det verkligen bra?” deltar Region Örebro län tillsammans med Örebro universitet och Örebro kommun i Almedalsveckan 2019.

Tanken är att arrangemanget i Almedalen ska visa upp Örebroregionen som en region som vågar prova nya metoder för att locka till sig samverkansparter och andra aktörer.

Seminariet ”Så här gör vi i Örebro – men är det verkligen bra?” äger rum måndagen den 1 juli klockan 14-19.

Under Almedalsveckan arrangerar, eller medarrangerar, Region Örebro län även följande arrangemang:

• Hur kan en snabbare järnvägsförbindelse mellan Oslo och Stockholm bli verklighet? - Tisdag den 2 juli klockan 14-15.
  • Vart är vi på väg - hur formar vi framtidens transportsystem? - Onsdag den 3 juli klockan 15-16.
  • Psykiatrin tränar för framtiden! - Torsdag den 4 juli klockan 10.30-11.45.

Du kan följa Region Örebro läns medverkan vid Almedalsveckan via www.regionorebrolan.se/almedalen.

Sidan granskades den 28 juni 2019

Innehållsansvarig: Carl Olsson