Fullmäktige antog nästa års budget

Vid sammanträdet den 11 november antog ledamöterna i regionfullmäktige nästa års verksamhetsplan och budget.

- Partierna står ganska nära varandra i viktiga frågor om vård och omsorg, kulturfrågor och annat. Det finns en stabil känsla för vad som är viktigt i vår region: Vård, vård, vård. Jobb, jobb, jobb. Och kultur, kultur, säger Torgny Larsson, ordförande i regionfullmäktige.

Torgny Larsson berömmer därefter fullmäktigeledamöterna för deras insatser i samband med sammanträdet, och han gläds åt att det blev en konstruktiv dag.

- Det var en bra debatt, en fin debatt, säger han.

Till följd av coronapandemin var antalet ledamöter begränsat. Det är något som Torgny Larsson hoppas kunna ändra på till nästa gång.

- Jag hoppas vi kan öppna upp för fler deltagare framöver, förhoppningsvis digitalt om vi inte får träffas fysiskt, säger han.

Här kan du se en repris av regionfullmäktige den 11 november.

Sidan granskades den 12 november 2020

Innehållsansvarig: Carl Olsson