Mehmed Hasanbegovic blir ny förvaltningschef för Regionservice

Mehmed Hasanbegovic blir ny chef för förvaltningen Regionservice. Han tillträder tjänsten den 1 november 2020.

Mehmed Hasanbegovic kommer närmast från en tjänst som chef över Socialförvaltningen i Eskilstuna kommun. Från sina år som förvaltningschef tar han med sig vanan av att arbeta i en politisk styrd organisation där relationer, så väl interna som externa, och samverkan är viktiga delar.

- Jag har arbetat inom offentlig sektor under hela mitt yrkesliv, och jag ser fram emot att fortsatt kunna bidra till att utveckla den svenska välfärden. Region Örebro län hanterar komplexa frågor som är av stor betydelse för många människor, och medarbetarna måste ha de bästa förutsättningarna att kunna utföra sitt jobb. Där spelar Regionservice en viktig roll, och i mitt kommande uppdrag blir kundfokus en ledstjärna, säger Mehmed Hasanbegovic.

- Att vi kan presentera Mehmed Hasanbegovic som ny chef över Regionservice känns bra, och jag är övertygad om att hans erfarenheter, kunskaper och personliga ledaregenskaper kommer att bli en tillgång för vår organisation, säger Rickard Simonsson, regiondirektör.

Mehmed Hasanbegovic är utbildad inom sociologi vid Lunds universitet, och har som handbollsspelare spelat i både elitserien och landslaget.

Regionservice är Region Örebro läns serviceorganisation, och inrymmer områdena Administrativ utveckling och service, Fastigheter, Försörjning, IT, Kundtjänst, Stab och Medicinsk teknik.

Sidan granskades den 12 juni 2020

Innehållsansvarig: Carl Olsson