Nationell patientenkät för Habilitering och hjälpmedel i höst

Har du besökt Audiologiska kliniken, Barn- och ungdomshabiliteringen, Centrum för hjälpmedel, Ortopedteknik, Syncentralen, Tolkcentralen eller Vuxenhabiliteringen under hösten kan du få en enkät från Region Örebro län i brevlådan.

Syftet med enkäten är att få veta din och andra patienters erfarenheter och upplevelser av vården.

Du som får enkäten är slumpmässigt utvald efter att ha haft kontakt med någon av verksamheterna under september eller oktober.

Vi hoppas att du som blivit utvald har möjlighet att besvara enkäten, antingen via en webbenkät eller via en pappersenkät. Ditt och andra patienters svar är viktiga för hur verksamheten kommer att utvecklas under kommande år.

Resultatet av patientenkäten kommer att publiceras efter årsskiftet.

Sidan granskades den 12 oktober 2020

Innehållsansvarig: Mats Eriksson