Vad beslutade regionfullmäktige? Se reprissändningen och få svaret

Missade du regionfullmäktiges sammanträde den 13 februari, eller är du sugen på att höra debatten igen?

Om svaret på någon av frågorna är ja kan du med fördel klicka på länken nedan för att se reprisen av webbsändningen. Har du inte tid eller möjlighet att se den drygt åtta timmar långa sändningen kan du höra Susanne Stenlund, regionfullmäktiges 1:a vice ordförande, sammanfatta sammanträdet på 37 sekunder.

Förutom en rad beslutsärenden behandlade och debatterade de 71 ledamöterna flera motioner och interpellationer, där det senare är en skriftlig fråga som kräver ett utförligt svar.

Ta del av videon med Susanne Stenlund.
Ta del av sändningen från regionfullmäktige den 13 februari.
Ta del av möteshandlingarna.

Sidan granskades den 14 februari 2020

Innehållsansvarig: Carl Olsson