Vill du sluta röka eller snusa?

Det finns flera olika sätt. Också digitala. Du kan till exempel boka tid hos tobaksavvänjare i vårdcentralernas digitala mottagning.

Du kan också få hjälp via din vårdcentral, 1177.se, Sluta röka linjen, Tobakspreventiva enheten på USÖ och Tobakspreventiva mottagningen på Karlskoga lasarett.
Du kan läsa mer om att sluta röka och olika kontaktvägar på www.1177.se
och på vår webbplats www.regionorebrolan.se/slutaroka

Att sluta med tobak på egen hand kan vara svårt. Om du söker hjälp och får stöd på ditt sätt ökar dina möjligheter. Den här veckan är det tobaksfria veckan. Passa på att ta ditt beslut att sluta röka!

Region Örebro län stödjer Tobacco Endgame

Region Örebro län stödjer sedan 2015 Tobacco Endgame – Rökfritt Sverige 2025 som är ett opinionsbildningsprojekt som arbetar på olika sätt för att minska rökningen så att det inte längre är ett dominerande folkhälsoproblem.

Sidan granskades den 16 november 2020

Innehållsansvarig: Anette Danesjö-Gustafsson