Logo for the website Logo for the website

Audiologiska mottagningen Universitetssjukhuset Örebro

På Audiologiska mottagningen gör vi grundläggande hörselmätningar, avancerade diagnostiska mätningar och hörselrehabilitering.

Vi har ett tinnitusteam med audionom och kurator samt barnaudionomer som hjälper barn mellan 0-20 år med hörselrelaterade problem.

Phone number

019-602 14 48

Phone hours

Måndag-Fredag 07:45-09:00

Text phone

019-670 25 04

Telefax

019-602 26 12

Visiting adress

Universitetssjukhuset Örebro, A-huset, Entré H, följ skyltning mot entré A, våning 6, Örebro
Entré

Hitta på sjukhusområdet - USÖ

Enkelt hemmatest kan avslöja förstadier till tarmcancer

Sedan 2021 får boende i Örebro län mellan 60-70 år erbjudande om att göra ett självtest som kan upptäcka förstadier till tjock- och ändtarmscancer - en av de vanligaste cancerformerna.

Läs mer

Egen vårdbegäran

Till vår mottagning kan du direkt söka vård genom att göra en egen vårdbegäran. Du behöver ingen remiss.

En egen vårdbegäran gör du genom att skriva till oss och berätta om hur du mår och varför du söker vård. För att de uppgifter vi behöver ska komma med är det bra om du använder den blankett som vi har tagit fram. Blanketten når du via e-tjänsten Egen vårdbegäran.

På 1177.se finns mer information om egen vårdbegäran inom Region Örebro län.

Barnteamet (barn och ungdomar i åldern 0-20 år)

Till vårt barnteam kommer barn och ungdomar, i åldern 0 till 20 år, från hela länet för diagnostisering och rehabilitering av hörseln.

Broschyr om vad som kan hända vid ett besök hos Barnteamet:

Anmäl dig när du kommer hit

När du kommer till oss för ditt besök kan du antingen anmäla dig i självincheckningsdisk eller i reception/kassa. För alla bokade besök ser du i din kallelse hur du ska göra.

Frågor om din behandling

Har du frågor om din medicinering eller behandling ska du kontakta din mottagning. Det kan du göra genom mottagningens e-tjänster eller genom att ringa på telefontiden. 

Observera att du inte ska mejla frågor om din behandling eftersom det handlar om känsliga och sekretessbelagda uppgifter! Genom att använda e-tjänsten Kontakta oss skyddas dina uppgifter. 

Läs mer om hur dina uppgifter skyddas och hanteras i vården (1177.se)