Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Hitta kultur som passar dig!

Här kan du hitta allt från musik i världsklass hos Svenska kammarorkestern och nyskriven dramatik hos Länsteatern i Örebro till studiecirklar, föreningar och bibliotek. Tillsammans skapar vi ett bättre liv - med kultur som kraft.

Här kan du botanisera och besöka kulturverksamheter och kulturella mötesplatser i Örebro län. Vi hoppas du hittar kultur som passar dig!

Kulturella mötesplatser i Örebro län

Här kommer vi inom kort publicera en karta där du kan hitta lokaler och mötesplatser inom alla kulturområden länet. Det finns platser både inomhus och utomhus, lokalerna innefattar allt från scener och biografer till skolors aulor, samlingssalar i kyrkor, bibliotekslokaler, replokaler, ateljéer och så vidare.

Läs mer om Kulturella mötesplatser

Offentligt finansierad kultur i Örebro län

All kultur i listan får stöd av Region Örebro län, länets kommuner och folkbildningen i Örebro län.

Sök våra stöd

Föreningar, studieförbund och kulturaktörer kan söka föreningsstöd, stöd till projekt eller utvecklingssatsningar.

Kultur i din kommun

Hitta till det rika förenings- och fritidsutbudet i länet.

Om Region Örebro läns arbete för kultur och civilsamhälle

Här hittar du information om vårt arbete med kultur och arbete vi gör i samverkan med andra samhällsområden.

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 28 juni 2022