Se regionfullmäktiges sammanträde på plats eller via webben

Tisdagen den 25 april sammanträder regionfullmäktige i Rådhuset i Örebro. Vill du höra vad som diskuteras på sammanträdet är du varmt välkommen till sessionssalen klockan 09.30.

Föredrar du att följa de politiska diskussionerna via datorn istället finns möjlighet att titta på den sändning vi lägger upp på vår webbplats.

Under dagen kommer ledamöterna att behandla ärenden kopplade till Region Örebro län samt besvara motioner, interpellationer och frågor. Det handlar bland annat om ämnen som årsredovinsingen 2016 samt lån till Kommunalförbundet svenskt ambulansflyg.

I samband med detta fullmäktige erbjuder vi en uppdaterad webbsändning för dig som åhörare som gör att du kan lyssna till debatterna på ett mer tilltalande sätt. Gå in på regionorebrolan.se/webbtv för att titta på direktsändningen under sammanträdesdagen.

Handlingar till ärendena finns tillgängliga på vår webbplats. Klicka på annonsen för att förstora den.

Sidan granskades den 19 april 2017

Innehållsansvarig: Ulrika Gustafsson