S, KD och C leder Region Örebro län

Nyhet 2018-10-03

I dag har Socialdemokraterna, Kristdemokraterna och Centerpartiet presenterat sitt samarbete för att under den kommande mandatperioden ta ansvar för utvecklingen i Region Örebro län. Partierna är överens om att bilda en ny regionledning och de har egen majoritet i regionfullmäktige.

- Jag är glad att vi i dag kan presentera en ny politisk ledning i Region Örebro län som av väljarna fått ett tydligt mandat att fortsätta utveckla vårt län framåt. Det blocköverskridande samarbetet utgör en god grund för ett långsiktigt arbete där vi tillsammans tar ansvar för en hållbar utveckling och att rusta välfärden för framtiden, säger Andreas Svahn (S), regionstyrelsens ordförande.

Sidan granskades den 3 oktober 2018

Innehållsansvarig: Carl Olsson