Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Välkommen till Karlskoga lasarett

Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus som främst är till för invånarna i västra Örebro län och östra Värmlands län. Alla som väljer att söka vård hos oss är välkomna!

På gång

  • Det finns för närvarande inga händelser
  • New in Sweden
  • 1177

Medarbetare vid lasarettets ambulansverksamhet

Information från landstinget

Två vinnare av årets kvalitetspris

Det årliga kvalitetspriset från sjukvårdsområde väster delades ut torsdag 23 mars. Detta år tog två glada vinnare emot förstapriset för varsitt lyckat förbättringsarbete: skrivexpeditionen, kliniken för medicin och geriatrik, samt akutmottagningen.


PreST-programmet igång - en satsning för att locka fler distriktsläkare

PreST-programmet är ett introduktionsår som ger läkare utbildade utanför Sverige, men inom EU, en bra möjlighet att komma in i det svenska sjukvårdssystemet. Tanken med programmet är att skapa fler möjligheter att värva blivande distriktsläkare till området och således stärka upp bemanningen på de lokala vårdcentralerna.


Din kropp har något att säga dig. Det kan förändra ditt liv.

Visste du att 70 % av de kroniska sjukdomar som människor i Sverige drabbas av idag är relaterade till ohälsosamma levnadsvanor?  Genom att ta hand om dig själv och din kropp kan du förbättra din hälsa.


Kortare väntetider för ortopedpatienter

Ortopedkirurgiska kliniken i Region Örebro län har gjort en ambitiös satsning med att förbättra tillgängligheten för sina patienter.


Unik satsning i Örebro län

Inom ramen för Region Örebro läns satsning Akademisk specialisttjänstgöring, AST, har sjuksköterskor möjligheten att gå en specialistutbildning på betald arbetstid. 

Har du fått en tid till Vårdcentralernas barnmottagning?

Vårdcentralernas barnmottagning är en ny mottagning för sjuka barn och ungdomar 1-18 år. Du hittar oss på Karlskoga lasarett, entré D.

Vård

Hitta rätt

Tjänster

E-tjänster

Via våra e-tjänster kan du bland annat:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya recept
  • Kontakta oss