Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Jobba hos oss

Karlskoga lasarett är ett fullvärdigt, medelstort akutsjukhus som har det lilla sjukhusets fördelar samtidigt som det är tillräckligt stort för att erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter. Sjukhuset har ett nära samarbete med Universitetssjukhuset Örebro och Lindesbergs lasarett.

Karlskoga lasarett kännetecknas av en familjär atmosfär med god stämning och ett gott samarbetsklimat både inom och över avdelningsgränser. Hos oss blir du sedd – inte bara en i mängden.

Vi har skapat en unik delaktighet och känsla för helheten bland våra medarbetare tack vare ett strukturerat kvalitets- och förbättringsarbete där alla har egna ansvarsområden utöver sin yrkesroll.

Karlskoga lasarett har stort fokus på verksamhetsutveckling. Som ett bevis på detta fick vi 2012, som första sjukhus i Sverige, ta emot det prestigefyllda kvalitetspriset Utmärkelsen Svensk Kvalitet.

På lasarettet arbetar ungefär 900 personer.

Centralt med närhet till sjön

Karlskoga lasarett ligger välplacerat i Karlskoga med närhet både till sjön Möckeln och centrum. Bakom lasarettet finns ett litet skogsområde. Här kan man verkligen tala om närnatur. Området är en brant sluttning ner mot Möckeln med små promenadstigar och här finns också en porlande liten bäck.

 

Jobba på Karlskoga lasarett

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 6 maj 2024