Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

USÖ - det personliga universitetssjukhuset

Vi erbjuder dig vård av hög kvalitet med gott personligt bemötande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

  • New in Sweden
  • Näracancer
  • Ny på arbetet: kirurgavdelning, USÖ

På Blodcentralen välkomnas nya blodgivare. Blod kan inte tillverkas på konstgjord väg, därför är din insats livsviktig för många människor.

Information från landstinget

Nationell kongress i Örebro inom gynekologi och förlossningsvård

Från måndag 29 augusti till torsdag 1 september träffas närmare 600 läkare och barnmorskor från hela landet som är specialiserade inom gynekologi och obstetrik.P-skyltParkering för patienter och besökare

Under 2016-2020 bygger vi en ny sjukhusbyggnad, H-huset. Ett arbetsplatsområde hägnas in och får inte beträdas. Avspärrningen innebär att vissa gångvägar, parkeringar och cykelvägar på sjukhusområdet förändras.


USÖ fortsätter satsning på neurokirurgi

För första gången på 50 år byggs en ny neurokirurgisk verksamhet upp i Sverige. Det sker på Universitetssjukhuset Örebro, USÖ. Där finns nu en särskild neurokirurgisk intermediärvårdsavdelning på plats för dessa patienter.


Operationsmetod med no touch-teknik ökar hållbarheten på hjärtats nya kranskärl

Ninos Samano, forskare och specialistläkare vid Kärl-Thoraxkliniken visar i en studie att kranskärlsoperationer utförda med no touch-teknik ger betydligt bättre resultat på lång sikt jämfört med traditionella operationsmetoder.


Ska du föda barn i sommar?

Förlossningen vid Karlskoga lasarett är stängd under semesterperioden 17 juni (kl 12.00) till måndag 29 augusti (kl 8.00). Förlossningar kommer under den perioden att ske på Universitetssjukhuset i Örebro.


Sjuksköterskor, Akuten USÖVi söker sjuksköterskor som vill göra skillnad!

Just nu är hälso- och sjukvården i Region Örebro län inne i en spännande utveckling där vi tar stegen mot framtidens sjukvård. Vi söker sjuksköterskor som vill göra skillnad!

 

 

  • Nyckelfonden
  • USÖrebro.se

Tjänster

E-tjänster

Via våra e-tjänster kan du bland annat:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya hjälpmedel
  • Förnya recept
  • Kontakta oss

Vård

Hitta rätt

1177, råd om vård på webb och telefon