Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Välkommen till Karlskoga lasarett

Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus som främst är till för invånarna i västra Örebro län och östra Värmlands län. Alla som väljer att söka vård hos oss är välkomna!

På gång

  • Det finns för närvarande inga händelser
  • New in Sweden
  • 1177

Medarbetare vid kvinnokliniken, avdelning Q

Information från landstinget

Specialistutbildningar förbättrar vården i länet

Behovet av specialistutbildade sjuksköterskor är stort och Region Örebro län erbjuder alla sjuksköterskor som jobbat ett år inom organisationen att söka vidareutbildning med full lön.


Medicinavdelningarna blir MAVA

Vårdavdelningarna inom kliniken för medicin och geriatrik går samman och arbetar nu tillsammans som en enhet. Den nya vårdplatsenheten kallas MAVA (medicinsk akutvårdsavdelning).


Ny sjukhuspräst på Karlskoga lasarett

Kristina Lundberg är vår nya sjukhuspräst. Nyligen disputerade Kristina med en avhandling om etik, ett ämne som ligger både henne och Karlskoga lasarett varmt om hjärtat.


Nu finns Nyckelfondens fina presentartiklar på Karlskoga lasarett

När du köper en present från Nyckelfonden får du en fin gåva samtidigt som du bidrar till en ännu bättre hälso- och sjukvård – dubbel glädje! Överskottet från försäljningen går raka vägen in i forskningen som bedrivs inom regionen.Karlskoga lasarett har tillgång till reservvatten

Reservvatten har länge utgjort den sista pusselbiten för att Karlskoga lasarett ska vara rustat med de tre viktiga reservkapaciteterna el, värme och vatten. Nu finns reservvattnet på plats, tack vare gott samarbete mellan Region Örebro län, Karlskoga kommun/Karlskoga Energi & Miljö och Degerfors kommun.


Ny operationsavdelning och sterilcentral på Karlskoga lasarett

Andreas Svahn klipper band.Regionstyrelsens ordförande Andreas Svahn invigde Karlskoga lasaretts nya operationsavdelning och sterilcentral.

 

 


Din kropp har något att säga dig. Det kan förändra ditt liv.

Visste du att 70 % av de kroniska sjukdomar som människor i Sverige drabbas av idag är relaterade till ohälsosamma levnadsvanor?  Genom att ta hand om dig själv och din kropp kan du förbättra din hälsa.

 

Vård

Hitta rätt

Tjänster

E-tjänster

Via våra e-tjänster kan du bland annat:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya recept
  • Kontakta oss