Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Välkommen till Karlskoga lasarett

Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus som främst är till för invånarna i västra Örebro län och östra Värmlands län. Alla som väljer att söka vård hos oss är välkomna!

På gång

  • Det finns för närvarande inga händelser
  • New in Sweden
  • 1177
Personal vid akutmottagningen

Medarbetare vid lasarettets akutmottagning

Information från landstinget

Visst kan du sluta röka!

Vill du sluta röka? Ta då chansen och kom och prata med oss! Vecka 47 är den årliga nationella Tobaksfria veckan. Det är en vecka då vi inom Region Örebro län uppmärksammar vårt tobakspreventiva arbete och att vi anslutit oss till Tobacco Endgame – Rökfritt Sverige 2025. Under veckan finns bl.a. vår tobaksavvänjare på plats i lasarettets entré för att sprida kunskap, tips och råd.


Höstens öppna föreläsningar

Sömn och snarkning, att leva med och behandla smärta samt akutsjukvård - hur känner man igen tidskritiska, akuta tillstånd? Under tre torsdagskvällar i november kan du ta del av föreläsningar om dessa ämnen. Välkommen!


Ny operationsavdelning och sterilcentral på Karlskoga lasarett

Andreas Svahn klipper band.Regionstyrelsens ordförande Andreas Svahn invigde Karlskoga lasaretts nya operationsavdelning och sterilcentral.

 

 


Din kropp har något att säga dig. Det kan förändra ditt liv.

Visste du att 70 % av de kroniska sjukdomar som människor i Sverige drabbas av idag är relaterade till ohälsosamma levnadsvanor?  Genom att ta hand om dig själv och din kropp kan du förbättra din hälsa.

 

Vård

Hitta rätt

Tjänster

E-tjänster

Via våra e-tjänster kan du bland annat:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya recept
  • Kontakta oss