Press

Pressfotograf

Information i samband med olycksfall

Lasarettet lämnar information om de medicinska konsekvenserna av inträffade händelser. Övrig information lämnar räddningsledare eller polis.

Uppgifter om skadade i olyckor sker via presskommuniké från akutmottagningen.

Fotografering och filmning

Grundregeln är att det krävs tillstånd för att fotografera och filma i lasarettets lokaler. Detta är för att skydda patienternas integritet.

För fotografering eller filmning i sjukhusets allmänna utrymmen, kontakta lasarettets tekniska chef:

Joakim Sand
Teknisk chef
0581-851 05

För fotografering och filmning på kliniker, mottagningar eller avdelningar ges tillstånd av respektive verksamhetschef. Intervjuer beviljar patienten eller personalen själva.

När du fotograferar eller filmar: visa hänsyn och tänk på den utsatta position man befinner sig i som patient!

Sidan granskades den 2 juli 2018

Innehållsansvarig: Elisabeth Liljekvist