Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

ST-läkare

Lindesbergs lasarett är ett länsdelssjukhus med akutverksamhet dygnet runt. Vi betjänar cirka 52 000 invånare, framförallt dem som bor i norra Örebro län, men samverkan också med övriga sjukhus i länet. Sjukhuset har cirka 100 vårdplatser och runt 600 anställda.

På Lindesbergs lasarett finns anestesi- och intensivvårdsklinik, kirurgisk klinik, ortopedkirurgisk klinik, klinik för medicin och geriatrik, röntgenklinik samt sex specialistmottagningar.

Hos oss får du arbeta självständigt men med handledning. Eftersom vi är ett litet sjukhus får du se ett brett sjukdomspanorama och snabbt utvecklas i din yrkesroll. Vi har ett gott arbetsklimat – du blir genast en i gänget!

Vi verkar för förbättringar inom ST och tar fram kurser inom kompetenserna kommunikation, ledarskap, vetenskap och kvalitetsarbete.

Lindesberg är en idyllisk småstad med Bergslagsnaturen runt hörnet – tycker du om att vandra, paddla, fiska eller spela golf så har du kommit rätt. Lindesberg har över 300 aktiva föreningar och till Örebro tar du dig med tåg på 30 minuter.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 2 november 2017

Innehållsansvarig: Maria Lindstedt

Publicerad av Maria Andreasson

Kontakt