Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Fysioterapeut finns på alla vårdavdelningar för att hjälpa patienten att bibehålla funktion och vara så fysiskt aktiv som möjligt trots sjukdom.

Sjukgymnastik, Kopparbergs vårdcentral.

Fysioterapeut finns också på sjukhusets mottagningar för att bedöma den fysiska förmågan som en del av utredning men också i syfte att följa upp tidigare insatser. Fysioterapeuter erbjuder specifik träning enskilt och i grupp för vissa patientgrupper.

Telefonnummer

0586-664 04

Texttelefon

019-670 25 87

Telefontider

Måndag-Torsdag 07:45-15:45

Fredagar 07:45-15:00

Öppettider

Måndag-Torsdag 07:45-15:45

Fredagar 07:45-15:00

Fax

0586-664 06

Besöksadress

Lasarettsvägen 1, Karlskoga

Visa på karta

Rehabiliteringscentrum på Karlskoga lasarett ansvarar för rehabilitering för dig som vårdas och behandlas på sjukhusets avdelningar och mottagningar. Vi finns även till för dig som är närstående samt har en tobakspreventiv mottagning kopplad till enheten.

Här arbetar arbetsterapeuter, kuratorer, logopeder, rehabassistenter, sjukgymnaster och undersköterskor i team. Vårt uppdrag är att under dagtid ge rehabilitering till i första hand patienter inlagda på sjukhuset. Vi har även viss verksamhet inom öppenvården.

Rehabiliteringscentrums bassängverksamhet finns för patienter i öppenvård och slutenvård. Vårdcentralernas sjukgymnaster/fysioterapeuter bedömer och skickar patientremiss till bassängverksamheten för självträning, cirkelträning och gruppträning.

Vuxenhabilitering, barnhabilitering, patientföreningar, folkhälsoenhet med flera har även bassängverksamhet på rehabiliteringscentrum.

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 9 november 2023