Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Folktandvårdens specialisttandvård Bettfysiologi

Vi tar emot patienter för utredning och behandling av käkbesvär.

Vanliga symtom på käkbesvär är smärtor i ansikte, huvud, käkar eller tugg- och gapsvårigheter orsakade av låsningar eller upphakningar i käklederna. Våra vanligaste behandlingsmetoder är avslappningsövningar, bettskenor, bettstabilisering eller akupunktur.

Vi bedriver också forskning och utbildning kring käkbesvär (käkfunktionsstörningar).

Telefonnummer

019-602 40 70

Telefontider

Måndag-Torsdag 07:30-16:00

Fredagar 07:30-12:00

Texttelefon

019-670 25 21

Besöksadress

Klostergatan 26, Örebro

Nu får du dina kallelser från Folktandvården Region Örebro län elektroniskt via sms eller genom din digitala brevlåda.

Du som får sms-kallelse får en länk till webbtidboken på 1177, där du själv bokar en tid som passar dig. Om vi inte har ditt mobiltelefonnummer eller om du har valt att inte ta emot sms från oss kommer du istället få ett brev till din digitala brevlåda (till exempel Kivra) med instruktioner om hur du bokar själv.

Vissa patienter, till exempel barn, 75 år eller äldre, tandvårdsrädda, patienter som får specialisttandvård eller de som har beviljats Region Örebro läns tandvårdsstöd, får som tidigare kallelsebrev med en bokad tid. Då får du kallelsen skickad till din digitala brevlåda (till exempel Kivra).

Kontrollera gärna att du har notifieringar/aviseringar påslagna i din digitala brevlåda, så att du inte missar kallelser från oss.

Om du inte får sms eller har en digital brevlåda kommer din kallelse att skickas som ett brev till din hemadress.

Vill du ha sms, ge ditt medgivande och kontrollera att vi har ditt aktuella mobilnummer. Det gör du genom klinikens e-tjänst, genom telefon eller meddela oss när du besöker någon av våra kliniker.