Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Brickegårdens vårdcentral

Välkommen till Brickegårdens vårdcentral

Brickegårdens vårdcentral finns i den östra delen av Karlskoga. Här arbetar personalen i team för att ge dig bästa möjliga vård, ett arbetssätt vi haft länge och som gynnar dig som patient. Kvalitet, bra tillgänglighet och ett gott bemötande är ledord för oss.

Aktuellt

TBE-vaccinering

Ring till sköterskan för att boka tid för TBE-vaccination, telefonnummer hittar du till höger på sidan. Vaccinationen kostar 270 kr per dos för vuxna och 250 kr per dos för barn. Den ingår inte i högkostnadsskyddet.

Boka tid via vår e-tjänst på 1177.se

Nu kan du boka tid till sköterska, sjukgymnast och för provtagning genom att logga in i e-tjänsten 1177.se. Klicka på Brickegårdens vårdcentral och välj e-tjänsten "Boka tid". Viktigt: Läs informationen inför bokningen! Välj den mottagning tidbokningen gäller. I nästa steg kan du boka den tid som passar bäst. Klart!

Nya regler för återbud och uteblivna besök

Från och med 1 mars införs nya regler för återbud och uteblivna besök inom hälso- och sjukvården. Läs mer om de nya reglerna.

Recepförnyelse

Vid förnyelse av recept ska du vända dig till sköterskan i god tid före medicinen tar slut eller receptet går ut. Du kan sedan hämta ditt recept på valfritt apotek efter fem arbetsdagar.

Vår personal

Hos oss kan du träffa distriktsläkare och distriktssköterska. För dig som har diabetes, astma eller KOL finns dessutom specialistutbildade distriktssköterskor. På laboratoriet hjälper vi dig med provtagning. Du som behöver kan också träffa sjukgymnast eller kurator.

Vår tillgänglighet

Du kommer i kontakt med oss genom telefon, personlig kontakt eller via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Du kan kontakta oss, avboka och omboka tid, förnya recept med mera genom att logga in på våra e-tjänster på 1177.se. För att använda e-tjänsterna behöver du skaffa ett personligt konto.

Kvalitet

Vårdcentralerna i Örebro läns landsting arbetar för att ständigt förbättras. En del i vårt arbete är att se till så att det går att få kontakt med oss. Därför mäter vi hela tiden telefontillgängligheten. För att få veta vad du som patient är nöjd med och vad vi kan bli bättre på har vi satt upp en förslagslåda på vårdcentralen. Vi har även ett formulär här på hemsidan där du kan lämna dina synpunkter.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 23 maj 2017

Innehållsansvarig: Sofia Sedin

Publicerad av Marie Larsson

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/brickegarden

E-tjänster

Kontakt

Rådgivning och tidsbeställning

Telefon

Irmeli Gustafsson/Anna-Lena Funke/Pia Roth/Per-Olof Lundkvist
Team 1  0586-665 78

Petra Sundberg/Anna-Lena Hårsmar/Malin Andersson
Team 2  0586-665 79

Telefontid

Måndag - fredag, 07:00 - 17:00

Texttelefon

019-670 25 32 

Öppettider

Måndag - fredag, 07:45 - 17:00

Akuttelefon

0586-666 19

Akut texttelefon

0771-11 77 99

Kvällar och helger

Vårdcentralernas jourmottagning Baggängens vårdcentral,  telefon 0586-666 86

E-post

Brickegårdens vårdcentral
För en säker hantering av ditt patientärende hänvisar vi till Mina vårdkontakter - se ovan. För beställning av tid hänvisar vi till telefon enligt ovan.

Besöksadress

Österleden 10, Karlskoga

Karta

Verksamhetschef

Sofia Sedin 0586-665 85

  • 1177
  • Lämna förslag och synpunkter