Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Karolina vårdcentral

Välkommen till Karolina vårdcentral

 
Karolina vårdcentral ligger mitt i Karlskoga centrum i moderna välutrustade lokaler. Som en röd tråd genom vår verksamhet går friskvård. Vid vår sjukgymnastik kan du träna i fräscha välutrustade träningslokaler.

Aktuellt

Boka tid för provtagning via vår e-tjänst på 1177.se

Du har nu möjlighet att boka tid för provtagning av förbeställda prover genom att logga in på e-tjänsten 1177.se. Klicka på Karolina VC och välj e-tjänsten "Boka tid". Tänk på att du ska sitta och vila i 15 minuter innan den bokade tiden för provtagning. OBS! Under vecka 32 finns inte möjlighet till e-bokning då vi bygger om vårt laboratorium.

Du kan boka TBE-vaccination på Karolina vårdcentral. Ring och beställ tid på telefonnummer 0586-668 60. TBE-vaccinationer utförs på bokad tid. Kostnad: Vuxna 270 kronor per dos och barn 250 kronor per dos, ingår inte i högskostnadsskyddet.

1 mars 2017 införs nya regler för återbud och uteblivna besök inom hälso- och sjukvården i Örebro län.
Information om regler för återbud och uteblivna besök
Den 1 mars infördes nya regler för återbud och uteblivna besök inom hälso- och sjukvården. Läs mer om de nya reglerna 

Vår personal

Sekreterarna tar emot dig i receptionen och våra distriktssköterskor ger dagligen råd per telefon och har mottagning med specialistkompetens inom diabetes, astma, KOL och öron-näsa-hals. Våra distriktsläkare är specialister i allmänmedicin. Laboratoriet sköts av en biomedicinsk analytiker och undersköterskor. Vi har även mottagning för psykisk ohälsa här. Sjukgymnast hittar du i lokaler på Brickegårdens vårdcentral.

Vår tillgänglighet

Vår strävan är att vid akuta medicinska behov erbjuda en besökstid samma dag eller senast dagen efter. Vår telefonrådgivning är öppen hela dagen. Du får en tid och blir uppringd samma dag. Dagtid har vi även en bemannad akuttelefon.

Du kan även kontakta oss, avboka och omboka tid, förnya recept med mera genom att logga in på våra e-tjänster på 1177.se

Kvalitet

Vår målsättning är att ha hög tillgänglighet med god kontinuitet. I möjligaste mån erbjuder vi en fast läkarkontakt. Tillsammans med de andra vårdcentralerna driver vi flera gemensamma utvecklingsprojekt i länet. Just nu prioriterar vi frågorna tillgänglighet, kroniska sjukdomar, vård för de äldre, folkhälsa och rehabilitering. Du kan hjälpa oss bli bättre genom att lämna dina synpunkter.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 14 juni 2017

Innehållsansvarig: Katrin Eriksson

Publicerad av Åsa Lagerqvist

E-tjänster

Kontakt

Rådgivning och tidsbeställning

Telefon

0586-668 60

Telefontid

måndag - fredag, 07:00 - 17:00

Texttelefon

019-670 25 32

Öppettider

måndag - fredag, 07:45 - 17:00

Akuttelefon

0586-666 66

Kvällar och helger

Vårdcentralernas jourmottagning på Baggängens vårdcentral, Karlskoga, telefon 0586-666 86

E-post

Karolina vårdcentral
För en säker hantering av ditt patientärende hänvisar vi till Mina vårdkontakter - se ovan.

Besöksadress

Urbrinken 4, Karlskoga

Verksamhetschef

Katrin Eriksson

  • 1177