Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Kopparbergs vårdcentral

DET ÄR VIKTIGT ATT DU KOMMER PÅ DITT BOKADE BESÖK
Du behöver inte vara orolig för att söka vård av rädsla för att bli smittad av coronaviruset. Vi har rutiner för att separera personer med och utan symtom på covid-smitta. Att inte söka vård eller att inte komma på ett planerat besök kan få allvarliga konsekvenser för din hälsa.

Om du känner av symtom som hosta, feber, ont i halsen eller andra förkylningssymtom - ring och rådgör med oss innan du kommer.

TESTA DIG FÖR COVID-19
Om du tror att du kan vara smittad av coronavirus är det viktigt att du testar dig, även om du bara har lindriga symtom. För att veta om du är sjuk ska du ta ett så kallat PCR-test. Via e-tjänsten Covid-19 Örebro län som finns på 1177.se kan du boka tid för provtagning.

Läs mer om provtagningen på 1177.se

Välkommen till Kopparbergs vårdcentral

Kopparbergs vårdcentral i norra länsdelen ligger relativt långt från sjukhusvården. Det innebär att vi är vana vid att ta hand om de flesta av våra patienters sjukdomar och problem. Vi har stort fokus på förebyggande vård, och vi ger dig råd och stöd när du vill göra en livsstilsförändring.

Aktuellt

Drop in

Drop in mottagningen är stängd pga covid-19.

Jourmottagningen

Kvällar och helger når du jouren i Lindesberg på telefon 0581-85158.

Föräldraskapsstöd - ABC

Hur vill du att ditt barn minns dig om 20 år? Tillsammans med kommunen erbjuder vi föräldrautbildning. För er information, kontakta Linda på 0580-88702.

Familjesamverkansteamet

Familjesamverkansteamet är ett samverkansprojekt mellan Region Örebro län och Lindesbergs, Ljusnarsbergs, Hällefors och Nora kommuner. Teamets uppgift är att vid behov vara samverkansstöd i ärenden kring familjer med behov av flera olika stödinsatser. Här hittar du mer information.

Boka tid

Du kan själv göra nybokningar på www.1177.se till lab, sjuksköterska, diabetessköterska, barnmorska, blodtryck, kurator/psykolog och sjukgymnast. Tiderna är begränsade pga Corona.

Drop in - stängd pga covid 19

Vår personal

Hos oss kan du träffa distriktsläkare och distriktssköterska. För dig som har diabetes, astma eller KOL finns dessutom specialistutbildade distriktssköterskor. På laboratoriet hjälper vi dig med provtagning. Här finns också barnmorska och BVC-sköterska. Du som behöver kan också träffa fysioterapeut/sjukgymnast eller kurator/psykolog.

Vår tillgänglighet

Du kommer i kontakt med oss genom telefon eller personlig kontakt. Dessutom kan du alltid avboka tid, förnya recept eller kontakta oss via vårdtjänster här på hemsidan.

Kvalitet

De offentligt drivna vårdcentralerna arbetar för att ständigt förbättras. En del i vårt arbete är att se till så att det går att få kontakt med oss. Därför mäter vi hela tiden telefontillgängligheten.

Här kan du läsa om hur du lämnar dina synpunkter på vården


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 21 september 2020

Innehållsansvarig: Ulrica Vidfelt

Publicerad av Maria Andreasson

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/kopparberg

E-tjänster

Kontakt

Rådgivning och tidsbeställning

Telefon

0580-887 02

Telefontid

måndag - fredag, 07:00 - 17:00

Texttelefon

019-670 25 33

Öppettider

måndag - fredag, 08:00 - 17:00

Kvällar och helger

Vårdcentralernas jourmottagning

E-post

Kopparbergs vårdcentral
För en säker hantering av ditt patientärende hänvisar vi till Mina vårdkontakter - se ovan.

Besöksadress

Bergmästaregatan 17, Kopparberg

  • 1177
  • Lämna förslag och synpunkter