Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Folktandvården Eyra

Vår klinik ligger vid Behrn Arena i Örebro stad.

Vi tar emot patienter i alla åldrar och kan erbjuda allt från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandbehandling. På vår klinik samarbetar tandsköterskor, tandhygienister och tandläkare i team, för att du ska få ett så bra omhändertagande som möjligt. Vi har ett nära samarbete med Folktandvårdens specialisttandvård.

På vår klinik är det lätt att ta sig fram med till exempel barnvagn, rullator eller rullstol.
Vid behov har vi tillgång till lyft och andra hjälpmedel.

Välkommen till oss!

Telefonnummer

019-602 81 40

Telefontider

Måndag-Torsdag 07:00-17:00

Fredagar 07:00-15:00

Öppettider

Måndag-Torsdag 07:00-19:00

Fredagar 07:00-15:00

Texttelefon

019-670 25 22

Besöksadress

Orvar Bergmarks plats 1, Örebro

Nu får du dina kallelser från Folktandvården Region Örebro län elektroniskt via sms eller genom din digitala brevlåda.

Du som får sms-kallelse får en länk till webbtidboken på 1177, där du själv bokar en tid som passar dig. Om vi inte har ditt mobiltelefonnummer eller om du har valt att inte ta emot sms från oss kommer du istället få ett brev till din digitala brevlåda (till exempel Kivra) med instruktioner om hur du bokar själv.

Vissa patienter, till exempel barn, 75 år eller äldre, tandvårdsrädda, patienter som får specialisttandvård eller de som har beviljats Region Örebro läns tandvårdsstöd, får som tidigare kallelsebrev med en bokad tid. Då får du kallelsen skickad till din digitala brevlåda (till exempel Kivra).

Kontrollera gärna att du har notifieringar/aviseringar påslagna i din digitala brevlåda, så att du inte missar kallelser från oss.

Om du inte får sms eller har en digital brevlåda kommer din kallelse att skickas som ett brev till din hemadress.

Vill du ha sms, ge ditt medgivande och kontrollera att vi har ditt aktuella mobilnummer. Det gör du genom klinikens e-tjänst, genom telefon eller meddela oss när du besöker någon av våra kliniker.

Nu erbjuder Folktandvården Eyra digitala tandvårdsbesök för 2-åringar.

När det är dags för ditt barns första undersökning på Folktandvården Eyra får du som vårdnadshavare ett brev. Där finns instruktioner om hur du själv bokar ett digitalt besök genom din smartphone, surfplatta eller dator.

Under besöket har du möjlighet att ställa frågor om ditt barns tänder. Vi ger dig också råd och tips om hur du sköter ditt barns tänder på bästa sätt för en god munhälsa.

Barnet behöver vara med vid besöket eftersom vi genomför en enklare tandkontroll under videosamtalet.