Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Regional utvecklingRegional utveckling handlar om att skapa utvecklingskraft för ett hållbart och attraktivt Örebro län. Här ges alla människor, företag och organisationer möjlighet att förverkliga drömmar och livsmål!

Regional utveckling leder och samordnar länets gemensamma arbete mot ökad hållbar tillväxt och livskvalitet. Visionen för arbetet är:

Örebroregionen - Sveriges hjärta
En attraktiv och pulserande region för alla

Information från landstinget

Nyheter

Projektet Innovationssluss 2.0 är avslutat. Se resultatet här!

19 mars 2019
Projektet Innovationssluss 2.0 startade 2016 som ett samverkansprojekt mellan Region Örebro län, Almi företagspartner Mälardalen, Region Västmanland och Örebro universitet. 

Jämställdhetsanalys kopplad till regionala utvecklingsstrategin

8 mars 2019
Jämställd tillväxt och hållbar utveckling i Örebro län är en rapport skriven av Katarina Viberg Hedman och Johan Jonsson, analytiker på förvaltningen Regional utveckling.

Den framgångsrika regionen: Hur kan Smart Specialisering stärka regional utvecklingskraft?

6 mars 2019
2019 firar Entreprenörskapsforum 25 år och det firas på den årliga konferensen Swedish Entrepreneurship Summit den 14 mars. I år är temat den framgångsrika regionen.

Central Sweden söker två praktikanter inför hösten 2019

6 mars 2019
Har du ett intresse för EU-frågor och frågor som rör regional utveckling? Är du sugen på att få mer praktisk erfarenhet och testa bo i Bryssel? Då ska du söka Central Swedens praktiktjänst.

Örebros testbädd för välfärdsteknik och e-hälsa sprids till fler

6 mars 2019
Den 4 april är det dags för Örebros gemensamma testbädd och testmiljö för välfärdsteknik och e-hälsa. Välkommen att inspireras av och bli delaktiga i det innovativa arbete som görs runt om i vår region!

Petra Svensson på Fredagsakademin 1 mars

4 mars 2019
Det finns en bläckfisk som likt en kameleont anpassar sig till sin omvärld. Så beskriver Petra Svensson arbetet som strateg för ett tvärsektoriellt perspektiv.

 

 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 19 mars 2019

Innehållsansvarig: Sofia Kjörk

Publicerad av Karolina Vestman

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/regionalutveckling