Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Kirurgisk mottagning Karlskoga lasarett

Lasarettsvägen 1, övre plan, väg A
Visa på karta

Till kirurgmottagningen i Karlskoga kommer du för utredning, behandling och uppföljning av din sjukdom eller ditt besvär. Här utreds och behandlas personer med bråck och anala åkommor, Med anala åkommor eller proktologiska besvär menas sjukdomar och tillstånd i och kring ändtarmsöppningen. Vi behandlar även enklare hudförändringar.

Bråckcentrum som ligger på kirurgmottagningen tar emot dig som har besvär av ett bråck. Här får du en bedömning av dina besvär och besked om hur detta kan behandlas.

Beroende på vad du söker för på kirurgmottagningen får du träffa den som kan hjälpa dig bäst. Vi arbetar i team, läkare, sjuksköterskor stomiterapeut, undersköterskor och medicinska vårdadministratörer. Vi har även telefonrådgivning.

Telefonnummer

0586-662 31

Telefontider

Måndag-Torsdag 07:45-09:00

Fredagar 07:45-08:30

Telefonnummer

0586-666 02

Besöksadress

Lasarettsvägen 1, övre plan, väg A

Postadress

Karlskoga lasarett
691 81 Karlskoga

Remiss eller egen vårdbegäran krävs

För att få komma till mottagningen behöver du först få en bedömning från exempelvis din läkare på vårdcentralen. Hen skickar sedan remissen till oss och du får en bekräftelse på att vi har tagit emot den. Du kan också lämna in en egen vårdbegäran.

Remiss (1177.se)

Egen vårdbegäran

Egen vårdbegäran gör du via vår e-tjänst. Du kan även fylla i en blankett och skicka per post. 

Läs mer om egen vårdbegäran i Region Örebro län (1177.se)

Frågor om din behandling

Har du frågor om din medicinering eller behandling ska du kontakta din mottagning. Det kan du göra genom mottagningens e-tjänster eller genom att ringa på telefontiden. 

Observera att du inte ska mejla frågor om din behandling eftersom det handlar om känsliga och sekretessbelagda uppgifter! Genom att använda e-tjänsten Kontakta oss skyddas dina uppgifter. 

Läs mer om hur dina uppgifter skyddas och hanteras i vården (1177.se)