Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Kvinnoklinikens mottagning Universitetssjukhuset Örebro

På mottagningen utreds och behandlas gynekologiska sjukdomar. Enklare fall sköts av läkare och barnmorskor på vårdcentral. Vi som arbetar på mottagningen är specialistläkare, barnmorskor, uroterapeut, kurator, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare under utbildning. Akuta sjukdomstillstånd omhändertas på vår dagjoursmottagning, tider kan ges av sköterska/barnmorska. Gravida kvinnor från graviditetsvecka 22 omhändertas på förlossningsavdelningen.

Telefonnummer

019-602 12 63

Telefontider

Måndag-Torsdag 07:40-14:00

Fredagar 07:40-10:00

Öppettider

Måndag-Torsdag 07:30-16:30

Fredagar 07:30-16:00

Besöksadress

Entré B, våning 3,

  

Hitta på sjukhusområdet - USÖ

Remiss behövs inte

Använd munskydd när du besöker oss

Smitta kan spridas även av personer som inte har symtom på covid-19. Därför vill vi att du som besöker vården använder munskydd.

Tillsammans stoppar vi smittspridningen!

Lokala allmänna rekommendationer för att bromsa smittspridning i Örebro län (1177.se)

Anmäl dig när du kommer hit

När du kommer till oss för ditt besök kan du antingen anmäla dig i självincheckningsdisk eller i reception/kassa. För alla bokade besök ser du i din kallelse hur du ska göra.

Frågor om din behandling

Har du frågor om din medicinering eller behandling ska du kontakta din mottagning. Det kan du göra genom mottagningens e-tjänster eller genom att ringa på telefontiden. 

Observera att du inte ska mejla frågor om din behandling eftersom det handlar om känsliga och sekretessbelagda uppgifter! Genom att använda e-tjänsten Kontakta oss skyddas dina uppgifter. 

Läs mer om hur dina uppgifter skyddas och hanteras i vården (1177.se)

Visst kan du sluta röka!

Många som röker och snusare känner ofta att de både vill och inte vill sluta använda tobak i någon form. Det finns många olika sätt att sluta använda tobak på och bli fri från beroendet. Vi hjälper dig på ditt sätt.

regionorebrolan.se/sv/slutaroka