Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Dagrehab

Stentäppsgatan, Lindesberg
Visa på karta

Dagrehabiliteringen erbjuder tidsbegränsad rehabilitering för patienter med behov av både arbetsterapi och fysioterapi. Mottagningen vänder sig till patienter som är motiverade och aktivt kan medverka i sin rehabilitering. Patienterna kan vara boende i eget boende eller vid korttidsboende.

De vanligaste sjukdomsgrupperna som rehabiliteras är stroke och andra neurologiska sjukdomar, ortopediska sjukdomar samt ledsjukdomar.

Dagrehabiliteringsteamet består av arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, rehabiliteringsassistent och kurator. Teamet har även tillgång till läkarkonsult, logoped och ortopedingenjör.

Teamet kontaktar kommun och primärvård vid behov av fortsatta insatser.

Telefonnummer

0581-850 00

Öppettider

Måndag-Fredag 13:00-15:30

Besöksadress

Stentäppsgatan, Lindesberg
Entré

Remiss eller egen vårdbegäran krävs

För att få komma till mottagningen behöver du först få en bedömning från exempelvis din läkare på vårdcentralen. Hen skickar sedan remissen till oss och du får en bekräftelse på att vi har tagit emot den. Du kan också lämna in en egen vårdbegäran.

Remiss (1177.se)

Egen vårdbegäran

Egen vårdbegäran gör du via vår e-tjänst. Du kan även fylla i en blankett och skicka per post. 

Läs mer om egen vårdbegäran i Region Örebro län (1177.se)

Frågor om din behandling

Har du frågor om din medicinering eller behandling ska du kontakta din mottagning. Det kan du göra genom mottagningens e-tjänster eller genom att ringa på telefontiden. 

Observera att du inte ska mejla frågor om din behandling eftersom det handlar om känsliga och sekretessbelagda uppgifter! Genom att använda e-tjänsten Kontakta oss skyddas dina uppgifter. 

Läs mer om hur dina uppgifter skyddas och hanteras i vården (1177.se)