Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Tack från Nyckelfonden!

Förra året firade Nyckelfonden 30 år och insamlingen gjorde ett rekordår.

– Det är så fantastiskt! Många har hjälpt till att skänka pengar till Nyckelfonden. Allt ifrån privatpersoner till organisationer och företag men fonden hade inte fått en enda krona om det inte var för den proffsiga vård som produceras i vårt län, säger Annika Rosdahl, stiftelseansvarig för Nyckelfonden.


Många av Nyckelfondens givare vill bidra till forskningen på Universitetssjukhuset Örebro eftersom de är tacksamma över den vård som de själva eller en anhörig har fått.

– Ibland har livet för en anhörig avslutats och ibland berättar givare hur de har fått livet tillbaka. Gemensamt för dem alla är att vården har varit så bra och betytt så mycket, säger Annika Rosdahl.

Nyckelfonden försöker återkoppla till de kliniker och personer som hyllas men när ett fantastiskt jubileumsår har sammanfattas så vill de framföra sitt varmaste tack till alla inom hälso- och sjukvården som gör sitt yttersta för att hjälpa människor som drabbats av sjukdom.

– Forskning är framtid och hopp. Den hälso- och sjukvård som ges idag var gårdagens framtid och hopp. Än en gång, från oss alla på Nyckelfonden, till er alla inom hälso- och sjukvården stort tack för den nytta ni gör för våra patienter, avslutar Annika Rosdahl. 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 14 februari 2020

Innehållsansvarig: Annika Rosdahl

Publicerad av Elin Abelson