Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Regionala forskningsrådet (RFR)

Forskningsmedel inom ramen för Regionala Forskningsrådet i Uppsala/Örebroregionen

Det finns möjligheter att söka medel för finansiering av klinisk forskning  inom ramen för det Regionala Forskningsrådet i Uppsala/Örebro-regionen. 

Alla med kliniskt och regionalt forskningsprojekt som förutsätter vårdens strukturer och resurser och har som mål att lösa ett hälsoproblem eller att identifiera faktorer som leder till ökad hälsa är välkomna att söka projektmedel. Styrelsen vill särskilt uppmuntra till forskning inom följande områden; äldre, barn och ungdom, psykiatri, rehabilitering, hälsoekonomi och allmänmedicin.

Du ansöker om medel för ett år.

Du hittar information om sökkriterier via RFR´s hemsida.

Projekten bedöms av en prioriteringskommitté utifrån vetenskapliga kriterier samt i vad mån projektet bidrar till att stödja en ökad regional forskningssamverkan inom kliniskt angelägna områden. 

Landstinget i Uppsala län, Region Örebro län, Landstinget Sörmland, Landstinget Värmland, Landstinget Dalarna, Landstinget Västmanland och Region Gävleborg.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 16 september 2019

Innehållsansvarig: Mats G Karlsson

Publicerad av Catrine Haglund

Kontakt

Rådet tillämpar ett webbaserat system. Formulär, bedömningskriterier och anvisningar finns tillgängliga på  www.fou.nu/is/rfr.