Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Regional utvecklingRegional utveckling handlar om att skapa utvecklingskraft för ett hållbart och attraktivt Örebro län. Här ges alla människor, företag och organisationer möjlighet att förverkliga drömmar och livsmål!

Regional utveckling leder och samordnar länets gemensamma arbete mot ökad hållbar tillväxt och livskvalitet. Visionen för arbetet är:

Örebroregionen - Sveriges hjärta
En attraktiv och pulserande region för alla

Information från landstinget

Nyheter

Region Örebro län och Region Värmland redo att bidra till ett starkare svenskt försvar

15 november 2019
Idag har Försvarsmakten redovisat sin analys av den rapport Försvarsberedningen presenterade i maj. Försvarsmakten har också sammanställt hur man i dagsläget vill prioritera, ett viktigt underlag till nästa års försvarsbeslut

Innovationer, Loka-dagar och sociala företag i nyhetsbrev

24 oktober 2019
Ge dig ut på en expedition mot framtiden! Se en film om sociala företag. Eller få fem timmars rådgivning. I nyhetsbrevet läser du också om våra arrangemang. 

Mat för hälsa och hållbarhet

23 okt 2019
En konkurrenskraftig livsmedelskedja där den totala livsmedelsproduktionen ökar och bidrar till fler jobb och hållbar tillväxt i hela Örebro län.
Det är målet för den regionala handlingsplanen som grundar sig i den nationella livsmedelsstrategin som regeringen tagit fram.

Socialt företagande i Örebro län

15 okt 2019
Region Örebro län arbetar ständigt för att öka deltagandet i och inflytandet av socialt företagande och ekonomi i länet. Men vad är egentligen socialt företagande?

 

 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 15 november 2019

Innehållsansvarig: Sofia Kjörk

Publicerad av Anna Norgren

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/regionalutveckling