Vår forskning

Region Örebro län bedriver och stödjer klinisk forskning och innovation i syfte att ge bästa möjliga förutsättningar för invånarnas hälsa, vård och omsorg samt att stärka Örebroregionens attraktivitet och utveckling.

För att ytterligare kunna stärka utvecklingen av universitetssjukvården är ett fördjupat samarbete med Örebro universitet, kommuner, samverkande sjukvårdshuvudmän, patienter och företag också en mycket viktig drivkraft för en stark klinisk forskning som leder till en universitetssjukvård med största möjliga nytta för länets invånare.

Länk till vår projektdatabas där du hittar våra forskningsprojekt

Klicka på bilden för att komma till vår projektdatabas där du hittar våra forskningsprojekt.

Filmer som visar en del av den forskning som pågår i Region Örebro län

Sidan granskades den 12 december 2019

Innehållsansvarig: Elin Abelson