Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Abraham Bilge prisas för sina insatser som fysioterapihandledare

Fysioterapistudenterna har utsett Abraham Bilge till Årets handledare 2018. ”Det roligaste med att vara handledare är att man kan bidra till blivande kollegors utveckling och lära känna nya människor”, säger Abraham Bilge, sjukgymnast inom det geriatriska teamet på Universitetssjukhuset Örebro.

I sin utbildning är fysioterapistudenterna ute på VFU och de får möjlighet att nominera sina handledare. Priset delas ut av utbildningscentrum. Utöver utmärkelsen så har Abraham Bilge och hans kollegor gjort ett gediget arbete med handledning av studenter under många år.

– Det är kul att det jag gör blir uppskattat och alla på arbetsplatsen bidrar till det. Jag blev både överraskad och glad när jag fick priset.

Uppskattning för sitt engagemang

Utmärkelsens motivering löd:
"Abraham var engagerad i min utveckling, följde upp och lät mig samtidigt vara självständig. Jag har fått en perfekt kombination av självständighet och uppbackning. Han har stegrat det jag fått göra och varje dag har jag lärt mig något nytt. Utöver att han är bra handledare är han också en otroligt bra person. Han förtjänar priset på grund av hans engagemang att göra mig bättre varje dag och inför varje patientmöte."

Faktaruta

För sjätte året i rad är utvärderingarna av Region Örebro läns VFU för blivande fysioterapeuter väl över målen i nöjdhet och möjlighet att uppnå kursmål.
 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 5 juni 2019

Innehållsansvarig: Elin Abelson

Publicerad av Elin Abelson