Dags att uppdatera ditt CV och personkort i Researchweb

Nu påbörjas arbetet med att sammanställa 2019 års forskningsbokslut. Tänk på uppdatera ditt CV och ditt personkort i Researchweb.

Lägg in nya samt att uppdatera befintliga forskningsprojekt, skapa en registeranmälan till projekten och avsluta de projekt som inte är aktuella längre.

Här kan du söka på forskningsprojekten som finns i projektdatabasen inom Region Örebro län.

Forskningsbokslut 2018

Verksamhetsspecifika forskningsbokslut för 2018 finns publicerade på regionens externa webbsida. Du kan söka på projekten men också på de forskningsaktiva personerna i region samt se publikationslistorna. Här kan du se en översikt över forskningsboksluten 2018.

Forskningsbokslut 2019

Önskar du stöd kring uppdaterandet av forskningsbokslutet 2019 är det bara att höra av sig, vi kommer gärna ut till dig och dina kollegor på kliniken.

Vi kommer att ha workshops under december. På dessa kan du få hjälp med bland annat registrering av CV, personkort och uppdatering av projekten.

Sidan granskades den 18 november 2019

Innehållsansvarig: Elin Abelson