Ansök till Social Impact Lab 2021

Under 2021 kommer Social Impact Lab att genomföras i samarbete mellan Örebro universitet och Region Örebro län. Social Impact Labs uppdrag är att omvandla forskning och kompetens till innovativa lösningar, praktiska metoder och verktyg som kommer till nytta i samhället.

Forskar du inom ett område som riktas mot en social utmaning erbjuds nu en unik möjlighet att utveckla din idé mot implementering och spridning.

Målgrupp

Doktorand eller affilierad till Örebro universitet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, Folktandvården eller medicinsk teknik.

Ansökan via Örebro universitet

17 augusti öppnas ansökningsperioden för deltagande i Social Impact Lab 2021.

Samlad information når du via regionens intranät under rubriken Kompetensutveckling samt på Örebro universitets intranät Inforum under rubriken Innovation och idéutveckling, Social Impact Lab.

Vid frågor kontakta:

• Anna Duberg, forskningshandledare, Universitets-