Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Halvdags repetitionskurs i GCP och klinisk prövning 15 september 2020 i Örebro

En eftermiddags repetition av Good Clinical Practice (GCP) för hela prövningsteamet, prövare, forskningssköterskor samt andra som arbetar med eller är intresserade av kliniska prövningar.

FULLBOKAD!
För att vi ska kunna hålla ett säkert avstånd i föreläsningssalen har vi denna gång ett begränsat antal platser, tyvärr är kursen fullbokad.
Du är välkommen med din anmälan ändå, du sätts upp på en väntelista – vi kontaktar dig i mån av plats.


Kursarrangör är Avdelningen för kliniska prövningar, Region Örebro län.

Detta är en kortare repetition av GCP som kräver att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kliniska prövningar och tidigare har gått minst en heldagskurs i GCP.
För att få arbeta i klinisk prövning krävs att man har ett aktuellt GCP-certifikat, det måste förnyas när aktuella regelverk uppdateras. Senaste förändringen av regelverket var i juni 2017 när ICH-GCP E6(R2) implementerades.

Tid: 

13.00-17.00 15 september 2020

Plats: 

Universitetssjukhuset Örebro

Avgift:

För deltagare från Region Örebro och Örebro universitet är kursen kostnadsfri.
För övriga deltagare är kursavgiften 800 kr exkl moms.
För deltagare från andra regioner som Region Örebro eller Örebro universitet samarbetar med kan avgiften komma att tas bort.

I priset ingår kursmaterial och fika.

Sista anmälningsdag 7 september 2020

Kursansvarig och kontaktperson:

Åsa Kälvesten
Telefon: 019-602 62 32

Avbokning: 

Anmälan är bindande. Alla avbokningar ska ske skriftligt till kursansvarig. Vid avbokning senare än 7 dagar före startdagen debiteras 100% av deltagaravgiften. Vid förhinder kan platsen överlåtas till kollega. Ändringen meddelas skriftligt till kursansvarig.

Vid avbokning pga sjukdom, inför eller under en kurs, erbjuds du deltagande vid nästa kurstillfälle för att komplettera missade delar av kursen. För den avbokade kursen betalar du 100 % av deltagaravgiften.

Behandling av personuppgifter:

I och med att du skickar denna ansökan samtycker du till att AKP behandlar dina personuppgifter eftersom vi behöver dem för att kunna uppfylla vår del av avtalet som du ingår med oss när du anmäler dig till en kurs

Formulär

Fält markerade med * är obligatoriska.Fakturering

För anställda inom Region Örebro län räcker det att fylla i x eller liknande, faktureringsinformation endast obligatoriskt för externa kursdeltagare som ska betala kursavgiften.

Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 31 augusti 2020

Innehållsansvarig: Jill Kjellberg Eriksson