Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Ät hjärnsmart!

- maten och knepen som gör dig smartare, gladare och skyddar mot åldrande.

Nyckelfondens ”Luncher med mening” har blivit en succé! Fullsatt varje gång. Kanske inte så konstigt när en trivsam lunch kombineras med inspiration och kunskap och skänker guldkant åt en vanlig vardag!

Vårens föreläsning handlar om mat, vad vi bör stoppa i oss för att påverka vår hälsa i positiv riktning. Men lugn, det är inte en föreläsning med måsten och förbud.
Tvärtom, frågorna du ska ställa dig är: Hur vill JAG må? Hur vill JAG känna mig?

Kristina Andersson är näringsfysiolog och en av Sveriges mest kunniga experter inom mat och hälsa med extra stort intresse för vårt beteende.

Hittills har hon skrivit 16 böcker om kost och hälsa. Hon medverkar ofta i TV bl a i Malou efter tio, Nyhetsmorgon, Hjärnkontoret och Diabetesgalan.

Senaste boken ÄT HJÄRNSMART är en heltäckande beskrivning om hur kosten påverkar hjärnan och våra matval. 

Vill du bli lite piggare och smartare, fatta bättre beslut på jobbet, minska risken för nedstämdhet och förstå vad som styr dina matval? Ja, då ska du ta en titt på vad du lägger på tallriken. Via valet av mat kan du nämligen påverka din hjärnas mentala kapacitet och funktion både på kort och lång sikt.

”Jag hoppas att fascinationen som jag själv upplever över våra fantastiska kroppar och hur vi kan påverka dem kan smitta av sig” säger Kristina.

V Ä L K O M M E N !

Datum:
Torsdag 2 april 2020

Tid:
Kristina föreläser 12.15 - ca 13.00. Du kan välja att äta lunchbuffé före eller efter föreläsningen.

Plats:
Scandic Grand, Fabriksgatan 21, Örebro

Pris för lunchbuffé och föreläsning:
150 kr för dig som är månadsgivare till Nyckelfonden.
225 kr för dig som ännu inte är det.
Bli månadsgivare här!

Anmälan:
Anmälan öppnar i mitten av mars


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 22 januari 2020

Innehållsansvarig: Annika Rosdahl

Publicerad av Annika Rosdahl