Signe och Reinhold Sunds stiftelse för reumatikerforskning

Ansökan ska vara Forskningskommittén tillhanda senast den 11 november 2019

Region Örebro län utlyser ansökan om forskningsbidrag ur Signe och Reinhold Sunds stiftelse för reumatikerforskning. Stiftelsen kan för 2019 utdela 184 000 kr. Forskningsbidraget ska utgå till en eller flera forskare i Sverige inom reumatikerområdet för främjande av vetenskaplig forskning.

Forskningskommittén i Region Örebro län beslutar om tilldelning av forskningsbidrag ur stiftelsen på sammanträde den 5 dec 2019.

Ansökan ska vara Forskningskommittén tillhanda senast den 11 november 2019. Anvisningar med mera -> vänligen se information i högerspalten.

Sidan granskades den 16 oktober 2019

Innehållsansvarig: Maria Holmström

Publicerad av Camilla Frisö Åsell

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/sundsstiftelse

Kontaktinformation

Forskningssekreterare Maria Holmström, FoU-enheten, Campus-USÖ X-huset (KFC), USÖ, Södra Grev Rosengatan, 701 85 Örebro, tel 019-602 62 07.

Anvisningar och ansökningsblankett
(du kan behöva klicka på "Aktivera redigering" överst i det gula fältet)