Grants Office vid Region Örebro län

Grants Office stöttar med rådgivning, informationsförmedling, omvärldsbevakning, ansökningsgranskning, koordinering av stödfunktioner och utbildning kring finansiering för forskning.

Genom nyhetspublicering, seminarier och workshops sprider Grants Office information om finansieringsmöjligheter.

Forskningsfinansieringsrådgivare Zarah Löf Öhlin och Cecilia Ekström

Nyheter från Grants Office

AFA Försäkring är en av Sveriges största forskningsfinansiärer inom medicin och hälsa. De delar ut ca 150 miljoner per år till forskning inom arbetsmiljö och hälsa.

Under våren 2020 kommer AFA Försäkring till Universitetssjukhuset Örebro för att informera forskare vid Region Örebro län och Örebro universitet om nästa års utlysningar om forskningsmedel. Det kommer diskuteras hur en bra ansökan till AFA bör utformas.

Mer information kring tid och lokal kommer inom kort!

Sidan granskades den 16 december 2019

Innehållsansvarig: Zarah Löf Öhlin